ardahan göle news

Ardahan'ın Göle: -24.6DONDURUCU soğukların hüküm sürdüğü Doğu'da gecenin en düşük sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde sıfırın altında 24.6 derece oldu DONDURUCU soğukların hüküm sürdüğü Doğu'da gecenin en düşük sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde sıfırın altında 24.6 derece oldu.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Doğu Anado Bölgesini etkisi altına alan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Ardahan'ın Göle ilçesi dün gece sıfırınaltında 24.6 derece ile Türkiye'nin en soğuk kenti oldu. Termometlereler yine sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 20.8, Kars'ta 14, Ağrı'da 12, Erzurum'da 9, Iğdır'da 7, Erzincan'da 6 ve Muş'ta 5 dereyi gösterdi.
DERENİN BUZU DOĞAL HAYAT İÇİN KIRILDI
Öte yandan Erzurum'un Oltu ilçesindeki Toprakkale ve Çatalsöğüt köyünden geçen derelerin yüzeyi soğuk hava nedeniyle tamamen buzla kaplandı. Doğa severler tamamen donan derelerden yaban hayvanların su içmesi için buzu balta ile kırdılar. Bu yıl kışın erken geldiğini belirten doğa sever Avukat Muharrem Kalyon, ayaz nedeniyle yürümekte zorlandıklarını bildirdi.



HERKES İÇİN www.mehmetaliarslan.name.tr